Πρόπλασμα Επίδειξης Εμβιομηχανικών Παρεκκλίσεων

ER4018

Σπονδυλική στήλη ειδικά κατασκευασμένη για ορθοπεδικούς, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, manual therapists, οστεοπαθητικούς και για ωδεία (τραγουδιστές, πνευστά). Τα ισχία μπορούν να ανυψωθούν ή να χαμηλώσουν ανάλογα, προσομοιάζοντας τις προσαρμογές τις λεκάνης.

Το πρόπλασμα αυτό είναι κατάλληλο για την επεξήγηση της εμβιομηχανικής αλυσίδας με τον πλέον παραστατικό τρόπο!

  • Ύψος: 78 cm
  • Βάρος: 5.4 kg
  • Με ειδική βάση στήριξης
  • Κατασκευασμένη απο ειδικό ανθεκτικό πλαστικό υλικό
  • Με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή
  • Εντυπωσιακό και χρήσιμο στην κλινική πράξη

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
590,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το πρόπλασμα λειτουργικής σπονδυλικής στήλης της Erler Zimmer είναι ιδανικο για φυσικοθεραπευτές και γιατρούς αλλά και για επίδειξη της λειτουργίας του θωρακικού κλωβού και του κοσμου γενικότερα. Χρήσιμεύει και για τη μέθοδο zilgrei σε φοιτητές ωδείων(τραγουδιστές, παιχτές πνευστων οργάνων). Μπορούν να αναπαραχθούν κινήσεις της άρθρωσης του ισχίου.

Οι κινήσεις των μηριαίων οστών αλληλεπιδρούν με τις κλίσεις της λεκάνης, ώστε να επιδεικνύονται η πρόσθια και η οπίσθια κλίση και τα αποτελέσματα τους στη θέση της άρθρωσης του ισχίου.

Φυσικά ολές αυτές οι κινήσεις έχουν επίδραση και στη σπονδυλική στήλη, αλλά και οι κινήσεις της σπονδυλικής στήλης έχουν με τη σειρά τους επίδραση στο θωρακικό κλωβό.

Αυχενική μοίρα και ωμική ζώνη επηρεάζονται με τη σειρά τους.

Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη φορά παρεκκλίσεων.

Δηλαδή μπορεί να επιδειχθεί με λεπτομέρεια πως μια παρέκκλιση στον αυχένα ή μια ανταλγική θέση στον ώμο μπορούν να επηρεάσουν τη θέση της σπονδυλικής στήλης ή ακόμα και της λεκάνης. Όλες αυτες οι εμβιομηχανικές σχέσεις των αρθρώσεων και η λειτουργική αλληλεπίδραση τους μπορούν να αναπαρασταθούν στο πρόπλασμα.

Τέλος η επίδειξη της σχέσης μεταξύ της κίνησης του θωρακικού κλωβού και της άρθρωσης του ώμου ολοκληρώνει την εικόνα της συσχέτισης όλων των παραπάνω δομών σε συνδυαστικές κινήσεις, χρήσιμες κατα τη διάρκεια αναπνευστικών ασκήσεων.  

H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

Ανατομική περιοχή
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μόνο οστά

Σχετικά προϊόντα

(There are 8 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password