Λεμφολογία και λεμφοίδημα

Λεμφολογία : Για Ιατρούς, Φυσικοθεραπευτές και Νοσηλευτές (7η εκδ)

ΒΙΒΛΙΑ
9789605832766

Η επίσημη μετάφραση του πασίγνωστου βιβλίου του Foeldi είναι επιτέλους γεγονός!

Ολόκληρο το σύγγραμμα συνδυάζει την υψηλού επιπέδου επιστημονική προσέγγιση του λεμφικού συστήματος με σχήματα, διαγράμματα και εικόνες που το κάνουν πολύ «φιλικό» προς τον αναγνώστη και εξόχως διδακτικό. 

Συγγραφέας MICHAEL FOELDI , ETHEL FOLDI

Επιμέλεια ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ

ISBN 9789605832766

Σελίδες 712

Έτος έκδοσης 2021

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
75,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Λεμφολογία και Λεμφοίδημα

Το λεμφικό παρέμεινε επί πολλά έτη ένα παραγνωρισμένο σύστημα, το οποίο συνήθως διδασκόταν αποσπασματικά, στα πλαίσια μαθημάτων όπως η ανατομία και η φυσιολογία, ενώ οι παθήσεις του αντιμετωπίζονταν από διάφορους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς χειρουργούς ή παθολόγους, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές) συχνά χωρίς την απαραίτητη εξειδίκευση.

Καθώς, όμως, εξελίσσονταν οι γνώσεις μας και καθώς επεκτεινόταν η ριζική ογκολογική χειρουργική, αλλά και η μακροχρόνια επιβίωση ασθενών ύστερα από ογκολογικές επεμβάσεις, αναδείχθηκε ως επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθει στο επιστημονικό προσκήνιο η συστηματική μελέτη του λεμφικού συστήματος, των παθήσεών του και της αντιμετώπισής τους.

Το παρόν σύγγραμμα έρχεται για να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Η συγγραφική του ομάδα αποτελείται από διεθνώς καταξιωμένους ειδικούς του λεμφικού συστήματος, ενώ η πληρότητα και η εγκυρότητά του το καθιστούν ένα πραγματικό βιβλίο αναφοράς για την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Το βιβλίο ξεκινά με μια εξαιρετική, σε βάθος ανάπτυξη των βασικών κεφαλαίων της ανατομίας, της φυσιολογίας και της παθοφυσιολογίας του λεμφικού, και ακολουθεί η ανάπτυξη των ασθενειών αυτού του συστήματος.

Τα επόμενα, πολύ χρήσιμα στην κλινική πράξη, κεφάλαια ασχολούνται με τη διαγνωστική προσέγγιση του οιδήματος, ενώ σε ξεχωριστό κεφάλαιο αναπτύσσεται το πρωτοποριακό θέμα της μοριακής λεμφολογίας.

Τα τελευταία πέντε κεφάλαια παρουσιάζουν με λεπτομέρεια και ιδιαιτέρως διδακτικό τρόπο τη θεραπεία του λεμφοιδήματος με τεχνικές όπως η λεμφική παροχέτευση, η κινησιοθεραπεία, η θεραπεία συμπίεσης κ.λπ.

Αυτά τα κεφάλαια με τις λεπτομερείς, εικονογραφημένες οδηγίες που περιέχουν θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρηστικά στην καθημερινή κλινική «μάχη» με το λεμφοίδημα.

Ολόκληρο το σύγγραμμα συνδυάζει την υψηλού επιπέδου επιστημονική προσέγγιση του λεμφικού συστήματος με σχήματα, διαγράμματα και εικόνες που το κάνουν πολύ «φιλικό» προς τον αναγνώστη και εξόχως διδακτικό.

Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδ.Παρισιάνου
Γλώσσα
Ελληνικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password