Άσκηση

Λάστιχα γυμναστικής CLX – Η νέα τάση στην ενδυνάμωση και την αποκατάσταση;

clx

Λάστιχα γυμναστικής

Τα λάστιχα γυμναστικής είναι πλέον ένας διαδεδομένος τρόπος ενδυνάμωσης τόσο σε ερασιτεχνικό και αθλητικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο αποκατάστασης ασθενών.

Οι επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ποικιλοτρόπως πως η προοδευτικότητα τάσης και αντίστασης στα λάστιχα γυμναστικής είναι αυτή που τους προσδίδει αυτή την ιδιαιτερότητα στην ασφαλή και ομαλή αύξηση της δύναμης.

Επιπλέον η συνεχής αλλαγή τάσης ανάλογα με το μήκος, προσομοιάζει με τη λειτουργία του μυος και αυτό κάνει ακόμα πιο φυσική την κίνηση.

Θεραπευτήρια, γυμναστήρια, φυσικοθεραπευτές, personal trainers αλλά και μεμονωμένα άτομα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση ελαστικούς ιμάντες ενδυνάμωσης με εκπληκτικά αποτελέσματα.

clx

 

Γιατί λάστιχα γυμναστικής CLX

 • Ξεχωριστό υλικό κατασκευής με υψηλή ανθεκτικότητα και μεγάλη διατασιμότητα. Αντέχει την καταπόνηση για πολλαπλάσιο χρόνο από ένα συμβατικό απλό λάστιχο ενδυνάμωσης. Δεν χρεάζεται ταλκ καθώς το υλικό κατασκευής είναι διαφορετικό.
 • Μικρό μέγεθος ώστε να μεταφέρεται παντού και να αποθηκεύεται έυκολα, καθώς δεν χρειάζεται να έχετε μαζί και πλαστικές λαβές. Οι διαδοχικές θηλιές είναι οι ενσωματωμένες λαβές που χρειάζεστε.
 • Τεράστια ποικιλία ασκήσεων, κυριολεκτικά μπορούν να γυμναστούν όλες οι μυϊκές ομάδες και μάλιστα πολλές ταυτόχρονα.
 • Ξεχάστε τις πλαστικές λαβές και τα δεσίματα με κόμπους σε σταθερά σημεία. Με τις διαδοχικές θηλιές μπορείτε να πιάσετε το λάστιχο σαν να έχει ήδη λαβές ενώ το σώμα σας είναι το σταθερό σημείο παραγωγής αντίστασης

clx

 • Πολλές διαβαθμίσεις αντίστασης σε κάθε διαφορετική σκληρότητα. Απλά αλλάξτε θηλιά και δυσκολέψτε την άσκηση! Με τις θηλιές γνωρίζετε ακριβώς την αντίσταση που είχατε και μπορείτε να προγραμματίσετε το επόμενο στάδιο ενδυνάμωσης.
 • Πολλά επίπεδα σκληρότητας για όλα τα επίπεδα ασκούμενων και διαδοχικότητα ενδυνάμωσης σε περιστατικά αποκατάστασης τραυματισμού.
 • Δωρεάν εφαρμογή στο κινητό και το tablet (ios και android) με ασκησιολόγιο για να έχετε προτάσεις ασκήσεων πάντα μαζί σας και να είστε σίγουροι ότι τις εκτελείτε σωστά (theraband clx app)
 • Κατασκευασμένα από την πρωτοπόρο Thera-band, γνωστή για την άψογη ποιότητα και την εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία στην κατασκευή ελαστικών ιμάντων ενδυνάμωσης
 • Μια απλή έρευνα στο youtube θα σας δώσει εκατοντάδες ώρες βίντεο με ολοκληρωμένα και δωρεάν προγράμματα ασκήσεων με λάστιχα γυμναστικής CLX. Ασκήσεις για το σπίτι, τη θάλασσα, το γραφείο, το ξενοδοχείο. Η φαντασία δεν έχει όρια με τα λάστιχα γυμναστικής CLX.
 • Εξασκείστε ταυτόχρονα πολλά μέλη του σώματος σας αφου κάθε θηλιά μπορεί να μπεί σε μέλος σώματος. Μπορείτε να γυμνάζετε ακόμα και όλα τα άκρα ταυτόχρονα!
 • Γυμναστείτε ανα ζευγάρια. Οι θηλιές δίνουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται 2 ή παραπάνω άτομα μαζί αφού κάθε θηλιά είναι μια λαβή.
 • Δε χρειάζεται να κάνετε περίεργες λαβές συγκράτησης ή κόμπους σε ευαίσθητες αρθρώσεις όπως οι καρποί και οι αστράγαλοι. Απλά περάστε την άρθρωση μέσα από τη λαβή και ξεκινήστε!

Δείτε εδώ τα λάστιχα CLX

Μοροχλιάδης Στέφανος

Φυσικοθεραπευτής BSc, MT, RT, Formthotics specialist

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password